tiistai 12. joulukuuta 2017

Etsivän nuorisotyön kehittämisen tuki jatkuu vielä tammi-helmikuun 2018

Vuosi lähestyy loppuaan, mutta nyt on varmistunut, että projekti jatkaa vielä hetken kulkemista teidän rinnallanne siinä tärkeässä työssä, jota teette! Opetus- ja kulttuuriministeriö on päättänyt jatkaa projektille myönnetyn avustuksen käyttöaikaa 28.2.2018 saakka, minkä jälkeen samoissa ja isommissakin asioissa teidän tukenanne jatkaa sosiaalisen vahvistamisen osaamiskeskus (etsivän nuorisotyön ja työpajojen osaamiskeskustoiminta sijoittuvat molemmat tähän kokonaisuuteen, yhteistyössä, mutta silti erillisinä kokonaisuuksina).

Projektin lisäaika tarkoittaa myös sitä, että perehdytysopasluonnosta on vielä aikaa kommentoida vuoden loppuun saakka ja se viimeistellään valmiiksi tammikuun alkupuolella. Tämä toki viivästyttää käyttöönottoa, mutta opas on varmasti teidän käytössänne viimeistään helmikuun loppuun mennessä. Alkuvuodesta, heti kun tekstit on hyväksytty ohjausryhmässä (15.1.2018), opas käännetään myös ruotsiksi ja laitetaan painokoneet pyörimään!

Viron- ja venäjänkielisten nuorten tavoittamisen kartoittamisen ja kehittämisen tukemista laajennetaan myös alkuvuodesta. Projektin resursseja ja kartoituksessa syntynyttä tietoa saa ehdottomasti hyödyntää näiden kysymysten paikallisessa pohdinnassa, eli olkaa ihmeessä yhteydessä!

Edelleen olemme käytettävissänne myös muissa etsivän nuorisotyön paikalliseen, alueelliseen ja valtakunnalliseen kehittämiseen liittyvissä asioissa aina sinne helmikuun loppuun asti. Kuulemme edelleen mielellämme teiltä myös ajankohtaisia pohdintoja ja huolia sekä kehittämisideoita ja hyviä käytänteitä! Jos emme ehdi alkuvuodesta niitä yhdessä ratkaista ja jakaa, niin me pidämme parhaamme mukaan huolen, että kaikki meillä oleva tieto päätyy mahdollisimman mutkattomasti osaamiskeskuksen käyttöön!

Jos kiireet joulua kohti helpottavat, niin käykää vilkaisemassa perehdytysopasta, verkkoluentojen tallenteita ja laittakaa meille kommentteja oppaasta, palautetta, toiveita kehittämiselle ja mitä vain, missä ajattelette, että me voimme olla avuksi!

Antoisaa loppuvuotta, rentouttavia lomia ja intoa uuteen vuoteen!


Toivottelee, Etsivän nuorisotyön kehittämisen tuki -projektitiimi

Anna Vilen, anna.vilen@espoo.fi,  p. 050 544 6037
Dilbar Uotinen, dilbar.uotinen@espoo.fi, p. 043 825 6044


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti